Janda_bg
Zavodiste_bg
Mbroslink_bg

Hřebčín Střelice nabízí své ročky

Nejznámějším českým chovatelem, který na Středoevropské dražbě anglického plnokrevníka předvede své ročky, je Hřebčín Střelice MVDr. Eduarda Kubíčka. Ten pošle do Pardubic dva odchovance.

Upoutá především Old Beer, který je synem jedničkové vítězky a výborné matky Old Rose. Ta již dala vítězku Memoriálu Harryho Petrlíka Old Story a v letošní sezóně na sebe upozornila Old Glory, která vyhrála dvojkový dostih v Karlových Varech a poté nestačila jen na Roches Crosse v jedničkové Velké letní ceně města Mostu.

Otec Bear King v Německu vyhrál Badener Mile (Gr.3) a umístil se i na úrovni Gr.2. V chovu zatím nedostal dostatek příležitosti. Dvouletá Bajadéra ale nedávno doběhla třetí v Ceně Zimní královny.

Druhým je potomek vítěze Godolphin Mile (Gr.2) Calming Influence, jenž má letos první ročky, Chuck. Matka Crisba se dokázala umístit na jedničkové scéně a je polosestrou Carrie, která letos vyhrála Letní cenu klisen v Karlových Varech a poté získala cenná umístění v mezinárodních dostizích pro klisny v Bratislavě.